Gregoir-De Raet

Gregoir - De Raet BV

In 1984 werd de firma door Paul Gregoir opgericht in Assenede als Eenmanszaak. Sinds 2001 zijn wij overgestapt naar een bvba (BV) onder de naam Gregoir De Raet. We zijn vooral gespecialiseerd in herstelling en onderhoud van gas- en mazoutketels. Alsook het plaatsen van warmtepompen, warmtepompboilers, gas- en mazoutcondensatieketels.

We zijn in het bezit van alle nodige certificaten, waaronder:
• Cerga Gasinstallateur
• Gas G1 en G2
• Mazoutexpert
• RESCert Warmtepompen
Contacteer ons Liever meteen een offerte?
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag snel prijs voor uw project?
Zelf online offerte berekenen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

G

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies
O

Installatie en herstelling mazoutketels

Een mazoutketel is in een aantal gevallen nog steeds de beste keuze voor uw woning, voornamelijk bij renovatie. Door condensatie van de verbrandingsgassen is het rendement hoog. Een mazoutketel is een duurzame investering. Wij plaatsen eveneens radiatoren, vloerverwarming en ventilatiesystemen.

Vraag vrijblijvend advies

Installaties van mazoutketels waar we trots op zijn

  • Vervanging bestaande installatie
  • Assenede
Gregoir-De Raet - Vervanging bestaande installatie - Assenede
> Meer

Plan en boek uw onderhoud

Gregoir-De Raet doet onderhoud en herstellingen voor alle verwarmingsinstallaties van Viessmann. Neem contact voor ons voordelig onderhoudscontract of boek onmiddellijk een onderhoud in onze kalender.
Boek een onderhoud

De specialist in uw buurt

Wij zijn actief in Assenede, Oosteeklo, Bassevelde, Boekhoute, Evergem, Sleidinge, Ertvelde, Zelzate, Sint Laureins, Sint-Jan-In-Eremo, Sint Kruiswinkel, Sint Amandsberg, Wachtebeke, Moerbeke-Waas, Gent, Wondelgem, Mariakerke, Lovendegem, Lievegem en Waarschoot.